worldfemdom.org bondage-me.cc
 • Vi kontrollerar. Vi förädlar. Vi duplicerar.

  Vi kontrollerar. Vi förädlar. Vi duplicerar.

  Behöver du producera DVD eller Blu-ray i ett eller en miljon exemplar? Eller vill du kanske distribuera din produktion på USB minne, i en videobroschyr eller rent av på vinylskiva? Våra lokala kontor servar hela Skandinavien varje dag och ser till att både stora och udda titlar når fram dit där de skapar värde åt dig – hos konsumenterna.

  Läs mer...
 • Lita på oss - vi levererar.

  Lita på oss - vi levererar.

  Dicentia är än så länge den enda aktören i skandinavien som fått epitetet "approved movie encoding house" av Apple för leveranser till iTunes. Vi har också fått NetFlix kvalitetsstämpel "preferred service vendor" som enda studio i norden. Välkommen till oss så ser vi till att både stora och udda titlar når fram dit där de skapar värde åt dig – hos konsumenterna.

  Läs mer...
 • Spela in. Nå ut.

  Spela in. Nå ut.

  Vi ser till att ditt material digitaliseras, bearbetas, komprimeras och distribueras till samtliga större försäljningskanaler online. Vi maximerar värdet av ditt innehåll. Allt du behöver göra är att tro på din produktion. Vi tar hand om resten.

  Läs mer...
 • Mobilt, enkelt och mervärdesskapande. Check!

  Mobilt, enkelt och mervärdesskapande. Check!

  Idag konsumeras media i allt större utsträckning på olika former av smartphones och tablets. Är du med?

  Läs mer...
 • Vinylförsäljningen ökar stadigt!

  Vinylförsäljningen ökar stadigt!

  En välgjord vinylutgåva fungerar som en prydnad som fans stolt kan visa upp för vänner och familj. Den blir ett sätt för dina konsumenter att uttrycka sin identitet - med ditt varumärke.

  Läs mer...
 • Din produktion har aldrig sett bättre ut.

  Din produktion har aldrig sett bättre ut.

  Dicentia har allt du kan önska dig av en authoring-studio för DVD och Blu-ray. Vi hjälper till att förvandla din DVD eller Blu-ray till en interaktiv upplevelse tack vare designers och tekniker med många års erfarenhet inom alla aspekter av digital videoproduktion.

  Läs mer...
 • Engagera din målgrupp. Då syns du.

  Engagera din målgrupp. Då syns du.

  Musik, film, spel och böcker är upplevelser som engagerar. Du vill lyssna, se och läsa det som berör dig – på det sätt som passar dig. Datorn, mobilen, MP3-spelaren, läsplattan, Tv:n… Den som förstår att utnyttja det kommer att vinna, oavsett om du är rättighetsinnehavare eller en marknadsförare som vill ge din målgrupp ytterligare ett skäl att välja just er.

  Läs mer...
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7

Kundens lojalitet är din framgång – här är verktyget!

 

Saknar du direktkontakt med dina kunder?

Dicentia har tagit fram verktyget som ger dig möjlighet till ökad kommunikation och fler trogna kunder. Dina kunder vill helt säkert veta mer om dig och vad ni erbjuder på samma sätt som ni vill få ökad kunskap om kunden. Dicentia hjälper er stärka banden utan skrymmande plastkort som tappas bort!

 

Dicentia erbjuder både mobila och desktopbaserade lojalitetslösningar. Naturligtvis så skräddarsys varje lojalitetsprogram efter era behov men vissa grundläggande funktioner är satta.

 

Hur fungerar ett mobilt lojalitetsprogram i praktiken?

Kunden registrerar sig via sin mobiltelefon (exempelvis via en QR-kod). Du avgör hur mycket information som krävs för att bli medlem i lojalitetsprogrammet, där ett mobilnummer är det minsta som krävs. På detta sätt bygger du upp ett kundregister av kunder som verkligen är intresserade i vad ni erbjuder. Detta kan sedan användas till att kommunicera med kunden via sms, mobila vouchers mm eller till att bygga upp ett bonusprogram för era kunder där lojalitet belönas i någon form. Dicentias lösning kan anpassas i storlek och komplexitet efter ert behov.

Ett exempel: Att köpa en vara ger bonuspoäng. Dessa poäng kan sedan omsättas i en shop med riktade erbjudanden eller varor. Ju fler poäng kunden har, desto bättre erbjudande. Detta skapar lojala kunder!

 

Dicentia kan erbjuda ett komplett lojalitetsprogram innehållande följande delar:

Skapa QR-koder för länkning till ditt kundregister.

Hantera ert kundregister

Administration av SMS och mobila kupongutskick

 

Skapa unika koder för era produkter som används vid:

Registrering av köp

Administration av bonuspoäng

Administration av bonusshop

Distribution av bonusprodukter

Rapportering av köpbeteende

Integration av bonusprogrammet i ert CRM-system

Hos oss på Dicentia får du kreativa marknadsföringslösningar på din produkt via professionell entertainment marketing. Det innebär att vi använder oss av alla tillgängliga kanaler för att nå ut med din produkt eller dina tjänster på ett kreativt och intressant sätt. Ett sätt som väcker intresse, som definierar din profil på marknaden och som konsumenter faktiskt vill se.

I dagens medieklimat krävs det något unikt för att synas och sticka ut.? De flesta är så vana vid reklam på TV och internet att de är helt blinda för den.

Kontakta oss idag så kan vi berätta mer om hur din produkt kan slå igenom bruset och ta marknaden med storm.

?

Entertainment marketing innebär att du använder dig av alla tillgängliga kanaler för att nå ut med din produkt eller dina tjänster på ett kreativt och intressant sätt. Du marknadsför ditt varumärke på ett sätt som väcker intresse, som definierar din profil på marknaden och som konsumenter faktiskt vill se.

?

Hitta din entertainment marketing profil tillsammans med oss

Tack vare vår unika relation med film- och musikindustrin tar vi fram material som passar just er profil. Vi kan hjälpa dig använda digital media och videomarknadsföring för att nå ut med allt ifrån pressmeddelanden och produktnyheter till hela företagspresentationer.

?

Videoformatet gör det lättare för dina besökare och kunder att ta till sig information, och den tekniska utvecklingen har förbättrat träffsäkerheten för att din kampanj ska bli lyckad.

?

Kombinera digital och fysisk marknadsföring

Vi erbjuder vassa tekniska lösningar för bästa genomslag. Några exempel: driv trafik till en kampanjsida genom att lägga med en kod i förpackningen på en fysisk produkt. Koden ger möjlighet att se en film på mobilen, datorn eller TVn. Sälj din produkt tillsammans med en DVD eller CD på köpet, med innehåll på ett tema som harmonierar med och stärker ert varumärke.

?

Förutom att bygga ditt varumärke förser våra analysverktyg dig med information om dina kunder och deras konsumtionsmönster. Det förser dig med värdefulla insikter som du kan omsätta i riktade marknadsinsatser för att stärka din försäljning.

"Syns du inte så finns du inte."

Erbjud dina trogna- och presumtiva kunder en film eller ljudbok på mobilen med Digital Copy.

Vill du att dina kunder skall ha med sig din gåva överallt? Alltid, 24-7?

Aldrig förr har vi konsumerat så mycket film och musik. Intresset är större än någonsin. Idag konsumeras också media i allt större utsträckning på smartphones och tablets. Att inkludera dessa plattformar i sin kampanj är ett självklart steg i en rörlig marknadsstrategi.

Digital Copy gör det möjligt för användaren att ladda ned materialet till sin smartphone eller surfplatta via en app. På så sätt kan materialet avnjutas i offlineläge, oberoende av uppkoppling, om och om igen.

Rent praktiskt går en kampanj till på följande sätt;
?Lämpligt underhållningsmaterial, film eller ljudbok, väljs ut för kampanjen. Dicentia bistår er naturligtvis i denna process om så önskas. Om innehållsägaren samtycker kan vi lägga till ett kortare reklamblock av typen ”filmen/boken presenteras av företaget xx” i starten av uppspelningen.

Dicentia genererar därefter så många koder för fysisk eller digital distribution som kampanjen behöver. En kod = en möjlig nedladdning av en ljudbok eller film. Koden löses sedan in på antingen dcopy.se eller på er hemsida via en iframe. Systemet blir med andra ord en motor för att driva besök till en kampanjsida hos er.

Er benefit av kampanjen blir:
 • - Goodwill, ni har gett er kund de som är mest uppskattat i form av underhållning.
 • - Ert varumärke blir förknippat med en hi-tech produkt.
 • - Ni har drivit trafik till er kampanjsida.
 • - Statistik på antalet träffar både i form av nedladdning och antal besök på kampanjsida.
 • - Vid överenskommelse kan information om kunderna lämnas ut.

VOD (Video On Demand) kampanj

Lär känna dina kunder och förstärk ditt varumärke!

Genom att styra dina kunder till en unik kampanjsida på nätet kan du promota dina produkter, skapa värdefulla kunddatabaser och belöna dina kunder med underhållning. Du kan exempelvis inkludera en kod i din produkt som konsumenten kan använda på kampanjsidan för att registrera sig, och som belöning får konsumenten välja att streama en film.

?

Det vanligaste upplägget är ett filmbibliotek med ca 10 filmer i olika genre att välja mellan. Förutom att plocka in uppgifter som e-post, ålder, kön etc så indikerar filmvalet som er kund gör mycket om värderingar, socioekonomisk status mm. Det är uppgifter som normalt kräver dyra kundundersökningar som inte är varumärkesbyggande.

Vi bygger antingen en komplett fristående plattform eller integrerar VOD-lösningen i din nuvarande hemsida. Vi kan hantera betalningslösningar och kundsupport.

Kort sagt: Vi skapar en stark och säljande upplevelse för dina kunder

Er benefit av kampanjen blir:
 • - Goodwill, ni har gett er kund de som är mest uppskattat i form av underhållning.
 • - Ni har drivit trafik till er kampanjsida.
 • - Statistik på antalet träffar både i form av nedladdning och antal besök på kampanjsida.
 • - Analysunderlag vilka filmer som sågs nedbrutet på ålder och kön.
 • - Uppgifter om era kunder baserat på registreringsförfarandet (ni avgör hur mycket information kunden skall avge).

Varumärkesstärkande CD & DVD

CD och DVD discen är ett beprövat kort som inkluderar de flesta slutkonsumenter. Alla från små barn till verkliga seniorer är bekanta med mediet.

Om din entertainment marketing kampanj skall nå mycket breda målgrupper är den fysiska discen ännu den obesegrade mästaren.

Discen har den fördelen att den syns, dvs att ni i er kampanj kan visualisera ert erbjudan mycket konkret. Kombinera ett bra innehåll, med ett för kampanjen framtaget artwork där ert företags budskap framgår, så har ni skapat förutsättningarna för en lyckad kampanj!

Pssst, naturligtvis bistår vi med innehåll om ni inte har eget.

QR koden leder dig rätt i alla lägen.

Enkelt och träffsäkert tar QR koden dig dit du skall i den mobila världen.

Fenomenet QR koder är numera en etablerad produkt som främst används för marknadsföring och produktinformation. Att ta fram en simpel QR kod är relativt lätt men skall du ha en mer utökad funktionalitet så krävs det lite mer. Dicentias system har ett antal funktionaliteter som bland annat:

 • - Du kan behålla samma kod men styra över till en ny url.
 • ?
 • - Personifierade, dvs varje kod är unik och dess innehåll likaså. Den kan med fördel användas i projekt med variabel tryck.
 • ?
 • - Geografiskt adaptiv. Har ditt bolag världen som arbetsfält? Använd en och samma kod på alla dina marknader. Koden känner av var den scannas och kopplar då upp till rätt marknad och språk.

I takt med att mediekonsumtionen blir alltmer digital på bekostnad av gammelmedia öppnar sig nya marknadsföringskanaler. Dicentia har utvecklat ett antal plattformar för lyckade kampanjer. De flesta plattformarna bygger i någon mån på ett underhållningscontent i botten. Plattformarna levereras antingen färdigladdade med content eller också står ni för innehållet på egen hand.

 

 

 

 

 

Produktion

Behöver du producera DVD eller Blu-ray i ett eller en miljon exemplar? Eller vill du kanske distribuera din produktion på USB minne? Då är Dicentia den ledande leverantören i Danmark, Sverige och Norge. Våra lokala kontor servar hela Skandinavien varje dag och ser till att både stora och udda titlar når fram dit där de skapar värde åt dig – hos konsumenterna.

Läs mer...

Studiotjänster

Låt vår kreativitet och långa erfarenhet lyfta din produktion. Vi bearbetar ditt material och ser till att att det når sin fulla potential innan det hamnar hos konsumenterna. Vi designar interaktiva menyer, omslag, labeltryck, förpackning, POS-material och merchandise så att det dina konsumenter får i handen är minst lika fantastiskt som innehållet.

Läs mer...

Digital Distribution

Vi ser till att ditt material digitaliseras, bearbetas, komprimeras och distribueras till samtliga större onlinebutiker så att du maximerar värdet av ditt innehåll.

Läs mer...

Digital Marknadsföring

Vi erbjuder en rad generella verktyg för ökat genomslag av dina marknadsaktiviteter. Våra projektledare kan hjälpa dig att utveckla dina ideer och ta fram lösningar för försäljning, distribution och lagring av media i samband med kampanjer.

Läs mer...

Några av våra kunder

Dicentia i Sverige.

Stockholm

Torshamnsgatan 39
Box 8
SE-164 93 Kista
Sweden

Telefon vxl: 08-4772000

E-mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Göteborg

Kyrkogatan 4
SE-411 15 Göteborg
Sweden

Tel: 031-7425900
Fax: 031-583137

E-mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Dicentia i Norden.Våra kontor finns i Sverige, Norge och Danmark. Så var du än befinner dig i norden så har vi personal på plats som kan hjälpa dig.

Hitta oss nära dig!