worldfemdom.org bondage-me.cc
 • Vi kontrollerar. Vi förädlar. Vi duplicerar.

  Vi kontrollerar. Vi förädlar. Vi duplicerar.

  Behöver du producera DVD eller Blu-ray i ett eller en miljon exemplar? Eller vill du kanske distribuera din produktion på USB minne, i en videobroschyr eller rent av på vinylskiva? Våra lokala kontor servar hela Skandinavien varje dag och ser till att både stora och udda titlar når fram dit där de skapar värde åt dig – hos konsumenterna.

  Läs mer...
 • Lita på oss - vi levererar.

  Lita på oss - vi levererar.

  Dicentia är än så länge den enda aktören i skandinavien som fått epitetet "approved movie encoding house" av Apple för leveranser till iTunes. Vi har också fått NetFlix kvalitetsstämpel "preferred service vendor" som enda studio i norden. Välkommen till oss så ser vi till att både stora och udda titlar når fram dit där de skapar värde åt dig – hos konsumenterna.

  Läs mer...
 • Spela in. Nå ut.

  Spela in. Nå ut.

  Vi ser till att ditt material digitaliseras, bearbetas, komprimeras och distribueras till samtliga större försäljningskanaler online. Vi maximerar värdet av ditt innehåll. Allt du behöver göra är att tro på din produktion. Vi tar hand om resten.

  Läs mer...
 • Mobilt, enkelt och mervärdesskapande. Check!

  Mobilt, enkelt och mervärdesskapande. Check!

  Idag konsumeras media i allt större utsträckning på olika former av smartphones och tablets. Är du med?

  Läs mer...
 • Vinylförsäljningen ökar stadigt!

  Vinylförsäljningen ökar stadigt!

  En välgjord vinylutgåva fungerar som en prydnad som fans stolt kan visa upp för vänner och familj. Den blir ett sätt för dina konsumenter att uttrycka sin identitet - med ditt varumärke.

  Läs mer...
 • Din produktion har aldrig sett bättre ut.

  Din produktion har aldrig sett bättre ut.

  Dicentia har allt du kan önska dig av en authoring-studio för DVD och Blu-ray. Vi hjälper till att förvandla din DVD eller Blu-ray till en interaktiv upplevelse tack vare designers och tekniker med många års erfarenhet inom alla aspekter av digital videoproduktion.

  Läs mer...
 • Engagera din målgrupp. Då syns du.

  Engagera din målgrupp. Då syns du.

  Musik, film, spel och böcker är upplevelser som engagerar. Du vill lyssna, se och läsa det som berör dig – på det sätt som passar dig. Datorn, mobilen, MP3-spelaren, läsplattan, Tv:n… Den som förstår att utnyttja det kommer att vinna, oavsett om du är rättighetsinnehavare eller en marknadsförare som vill ge din målgrupp ytterligare ett skäl att välja just er.

  Läs mer...
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7

Vinylförsäljningen under 2013 har ökat med inte mindre än 22% enligt siffror från IFPI. Dicentias ökning under samma period ligger något över 40%, siffror som vi är glada över. Vi tackar ödmjukt för förtroendet och hoppas att än fler upptäcker vår höga kvalitet och våra fina priser på vinylskivor.

Produktion

Behöver du producera DVD eller Blu-ray i ett eller en miljon exemplar? Eller vill du kanske distribuera din produktion på USB minne? Då är Dicentia den ledande leverantören i Danmark, Sverige och Norge. Våra lokala kontor servar hela Skandinavien varje dag och ser till att både stora och udda titlar når fram dit där de skapar värde åt dig – hos konsumenterna.

Läs mer...

Studiotjänster

Låt vår kreativitet och långa erfarenhet lyfta din produktion. Vi bearbetar ditt material och ser till att att det når sin fulla potential innan det hamnar hos konsumenterna. Vi designar interaktiva menyer, omslag, labeltryck, förpackning, POS-material och merchandise så att det dina konsumenter får i handen är minst lika fantastiskt som innehållet.

Läs mer...

Digital Distribution

Vi ser till att ditt material digitaliseras, bearbetas, komprimeras och distribueras till samtliga större onlinebutiker så att du maximerar värdet av ditt innehåll.

Läs mer...

Digital Marknadsföring

Vi erbjuder en rad generella verktyg för ökat genomslag av dina marknadsaktiviteter. Våra projektledare kan hjälpa dig att utveckla dina ideer och ta fram lösningar för försäljning, distribution och lagring av media i samband med kampanjer.

Läs mer...

Några av våra kunder

Dicentia i Sverige.

Stockholm

Torshamnsgatan 39
Box 8
SE-164 93 Kista
Sweden

Telefon vxl: 08-4772000

E-mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Göteborg

Kyrkogatan 4
SE-411 15 Göteborg
Sweden

Tel: 031-7425900
Fax: 031-583137

E-mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Dicentia i Norden.Våra kontor finns i Sverige, Norge och Danmark. Så var du än befinner dig i norden så har vi personal på plats som kan hjälpa dig.

Hitta oss nära dig!