Dicentia är det ledande företaget inom CD-produktion. Vi erbjuder även mångsidiga lösningar inom DVD- & Blu-ray-produktion, förpackning och en komplett produktion samlat på ett ställe. Vi skräddarsyr en process som är designad efter dina behov, för en optimal slutprodukt som levereras till din dörr – snabbt och enkelt. Kontakta oss så presenterar vi hela vårt sortiment av produkter och tjänster för DVD & Blu-ray-produktion.

Vi sköter hela produktionen av DVD och Blu-ray

Dicentia kan erbjuda en fullservicelösning för hela din DVD- & Blu-ray-produktion, med över 30 års erfarenhet av CD-pressning. Vår grafiska avdelning hjälper dig ta fram trycksaker och vår studio kan redigera ditt videomaterial och bygga en snygg presentation med interaktiva menyer. Med den höga kapaciteten och kvaliteten i formatet får du en proffsigt tillverkad produkt som sticker ut på marknaden - oavsett om du behöver 500 skivor eller 1 miljon. Med Dicentia är det enkelt och smidigt att producera DVD & Blu-ray, vi sköter allting från att du har lagt beställning till att slutprodukten har kommit fram till din dörr. Det vill säga; produktion, design, förpackning och mycket mera. Vi har en lång erfarenhet av att hjälpa musik- och filmbolag med DVD- och Blu-ray-produktion.

"Vår strategiska partner är Sony DADC, som både varit med och utvecklat formatet och är marknadsledande i världen inom produktion av Blu-Ray."

Producera Blu-ray – Ett format för kvalitetsälskaren

Blu-ray är arvtagaren till DVD:n med en kraftig marknadstillväxt. Under 2012 ökade försäljningen av Blu-Ray-filmer med 29% (i volym) och hamnade strax under 2 miljoner enheter i Sverige. Denna ökning märks också av i en hög efterfrågan på Blu-ray-produktion.
Blu-ray det format som erbjuder mest utrymme för fysisk lagring av digital media. Det finns i två olika utföranden: enkellager med 25 GB lagringskapacitet, och dubbellager med 50 GB. Det är alltså tillräckligt med plats för att hålla 9 timmar HD video, eller 23 timmar SD video, på en enda skiva! Tryck upp dina egna Blu-ray-skivor snabbt och enkelt efter dina behov. Vi levererar slutprodukten till din dörr.

Kontakta oss för att veta mer om hur vi kan hjälpa dig med din DVD- & Blu-ray-produktion.