worldfemdom.org bondage-me.cc

Mobil nedladdning med Dcopy

MOBILT, ENKELT OCH MERVÄRDESSKAPANDE - CHECK!

Erbjud dina trogna kunder en film eller ljudbok på mobilen med DIGITAL COPY.

Idag konsumeras media i allt större utsträckning på olika former av smartphones och tablets. Att inkludera dessa är ett självklart steg i en rörlig marknadsstrategi. Vanligast är att man skiljer de två kanalerna åt, traditionell fysisk media och ny digitalt distribuerad media. En ganska kostsam historia med separata leverantörer för olika ändamål och inte sällan ganska ofördelaktiga intäktssplits för den digitala försäljningen.

Hur kan man då kombinera en redan etablerad närvaro på den fortsatt lönsamma fysiska media arenan med nya konsumtionsmönster för media där CD, DVD eller Blu-ray inte tycks ha en självklar plats?

"Kombinera känslan av att kunna hålla i en snygg produkt med smidigheten att kunna ladda ner den."

Med Digital Copy står du med en fot fast placerad i varje affärsområde. Du har fortfarande det fysiska mediet och dess fördelar, dvs. närvaro på försäljningshyllorna i ditt etablerade återförsäljarnätverk. Men du har också en tydlig och högst mervärdesskapande närvaro i den vanligtvis helt nätburna kanalen där smartphones och tablets regerar. En kombination som gör din produkt betydligt starkare och som kan ge dig möjligheter att - i kombination med rätt marknadsföring och kampanjstrategi - komma åt bättre exponeringsyta på butiksgolvet.

Kort sagt, det finns mycket att tjäna på digital Copy. Låt oss visa dig hur!

 

Dicentia i Sverige.

Stockholm

Torshamnsgatan 39
Box 8
SE-164 93 Kista
Sweden

Telefon vxl: 08-4772000

E-mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Göteborg

Kyrkogatan 4
SE-411 15 Göteborg
Sweden

Tel: 031-7425900
Fax: 031-583137

E-mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Dicentia i Norden.Våra kontor finns i Sverige, Norge och Danmark. Så var du än befinner dig i norden så har vi personal på plats som kan hjälpa dig.

Hitta oss nära dig!