worldfemdom.org bondage-me.cc

Studiotjänster: Video- och ljudstudio i Stockholm & Göteborg

Dicentia har fullt utrustade video- och ljudstudios i Stockholm och Göteborg. Vi hanterar all typ av video- och ljudbearbetning, och kan sköta hela processen från idé till färdig produkt. ?Kontakta oss för att boka studiotid, eller om du vill arbeta fram en unik lösning som passar ditt projekt.

Professionella studiotjänster till din produkt

Vi kan erbjuda dig ett brett urval av tjänster för hantering och bearbetning av digital media. Allt från att ta emot ditt innehåll, kvalitetssäkra och lagra det i en egenutvecklad molntjänst till att producera och distribuera den färdiga produkten. Dicenta förvandlar din idé till verklighet, och gör den redo för butikshyllor och digitala försäljningskanaler.

?

Vi på Dicentia har lång erfarenhet av avancerat studioarbete för både ljud och videoproduktion. Vi har ett gott rykte i mediabranschen och får regelbundet uppdrag från stora mediebolag. Bland annat var det vår studio som skötte Blu-ray och DVD authoring åt Disney för Hundraåringen som försvann

Boka din video & ljudstudio i Göteborg eller Stockholm

Dicentia studios har en särställning i Norden genom vårt nära samarbete med Sony DADC. Tillsammans har vi en stark närvaro i hela produktionskedjan från idé, till studion, till säljbar fysisk eller digital produkt.

?

Vi kallar det fullservice och för dig innebär det att ansvaret vilar hos en partner och inte utspritt på ett flertal. Du får en personlig kontakt hos oss som följer din produktion, bevakar dina intressen och håller dig uppdaterad om processen. Det betyder konkret att vi är beredda att ta hela ansvaret för din produkt och inte bara en avgränsad del.

För att du ska ha kontroll på vad som sker med din produktion så har vi en hängiven och rutinerad serviceorganisation.

?Vi gör allt för att möta dina önskemål och har som målsättning att alltid leverera ett resultat som överstiger dina förväntningar.

Med våra tekniska resurser tillhanda hela vägen från ljudstudio till distribution kommer du att tycka att allt känns enkelt. Vi har helt enkelt koll på saker och ting så att du ska slippa. Vi ser också till att du, om du önskar, får ta plats i den kreativa processen så att vi tillsammans kan lyfta fram de produktionsvärden du håller högt. Eller så låter du våra kreatörer lära känna ditt material, släppa loss sin kreativa talang och bidra med något du kanske inte ens kunnat föreställa dig.

Dicentia i Sverige.

Stockholm

Isafjordsgatan 32B
Box 8
SE-164 93 Kista
Sweden

Telefon vxl: 08-4772000

E-mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.