worldfemdom.org bondage-me.cc

CD mastering - Producera och mastra din musik hos Dicentia

Dicentia erbjuder professionell mastering av musik och annat ljudmaterial. Hos oss får ditt projekt den sista finputsningen som behövs för att den verkligen ska glänsa.

Kontakta oss idag så kan vi arbeta fram precis vad din musik behöver.

Mastering av musik

Mastering är det sista steget i musikproduktionen – det som sker innan skivtillverkning eller distribution på nätet. När materialet är färdigmixat behöver det slutkomprimeras och ton- och volymjusteras för att anpassas till dagens ljudideal. Och det gäller oavsett du vill ha din musik på CD-skiva, vinyl eller genom digitala distributionskanaler.

?

En väl genomförd master innebär en stor förbättring i ljudkvalité och ljudbild; den får din musik att kännas dynamisk och levande oavsett var den spelas. Hos Dicentia finner du kunniga ljudtekniker som kan hantera mastering i alla stilar och genrer.

?

Kontakta oss idag så kan vi arbeta fram precis vad din musik behöver.

?

Varför ska jag mastra min musik?

Kvalitén på din master är helt avgörande för hur din produktion faktiskt kommer att låta hemma hos konsumenterna. För att lyckas bra behövs teknisk expertis och massor av erfarenhet. Våra erfarna ljudtekniker har varit i branschen i decennier och ser till att din master får rätt ljudnivå, stereobredd, djup och tonal balans. Vi ser också till att din produktion anpassas för de slutformat den ska distribueras till oavsett om det är CD, Vinyl eller Online.

"Hos oss får du en personlig tekniker, ett varmt och vänskapligt bemötande och framför allt ett professionellt resultat. Vi ser till att dina förväntningar för projektet uppfylls."

?

Vi tar dig hela vägen till färdig produkt

När din master är klar så kan vi ge dig ett riktigt bra pris på resten, det vill säga CD produktion, trycksaker och förpackningsmaterial. Dicentia är en fullserviceleverantör och kan därmed ansvara för hela kedjan av tjänster. Vi ser till att din produktion når butikshyllor och onlinebutiker på kort tid och till konkurrenskraftiga priser.

Dicentia i Sverige.

Stockholm

Isafjordsgatan 32B
Box 8
SE-164 93 Kista
Sweden

Telefon vxl: 08-4772000

E-mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.