worldfemdom.org bondage-me.cc

Authoring för DVD & Blu-Ray

Vi hjälper till att förvandla din DVD eller Blu-ray till en interaktiv upplevelse.

Authoring gör mycket för presentationen av din DVD eller Blu-ray. Professionellt designade menyer ökar känslan av kvalitet och förlänger värdet på din produkt.

Dicentia har allt du kan önska dig av en authoring-studio för DVD och Blu-ray. Vår personal består av designers och tekniker med många års erfarenhet inom alla aspekter av digital videoproduktion.
Kontakta oss så kan vi berätta om allt vi har att erbjuda inom Blu-ray- och DVD authoring.


Nyskapande Grafik- och menydesign

Om du vill ha en DVD eller Blu-ray med en verkligt nyskapande menydesign ska du glömma allt om att kopiera och klistra in från pressmaterial och filmaffischer. Vi producerar häftiga animerade menyer med hög användarvänlighet och överraskande grafiska element. Komplettera din produkt med spännande menygrafik som ger ett oförglömligt första intryck till alla som ser din film.
Våra grafiker och animatörer har alltid ett tätt samarbete med dig så att dina specifika krav uppfylls – och du blir dessutom positivt överraskad över både kvalitet och uppfinningsrikedom.


Avancerad authoring

Det är väldigt viktigt att programmeringen av en DVD eller Blu-ray är användarvänlig och logisk. Därför samlar vi först ihop de olika medier som ska användas på den slutgiltiga interaktiva skivan (till exempel videospår, ljudspår och undertexter). Vi presenterar sedan en genomtänkt menystruktur.
När vi fått in allt material som din produktion ska innehålla så programmerar vi ihop menysystemet och ser till att alla ljudspår, undertexter etc. är med och fungerar som det är tänkt. Vi lämnar inget åt slumpen.
Nästa fas är rigorös testning av din DVD eller Blu-ray. Därefter levererar vi testskivor till dig och till vår interna kvalitetskontroll. När du har godkänt din DVD eller Blu-ray sätter vi igång med glasmastring och slutligen pressas dina skivor i fabriken.

Dicentia i Sverige.

Stockholm

Isafjordsgatan 32B
Box 8
SE-164 93 Kista
Sweden

Telefon vxl: 08-4772000

E-mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.