worldfemdom.org bondage-me.cc

Postproduktion för Video

Postproduktion, eller post production som det heter på engelska, är nästan nödvändigt i all dagens filmproduktion. Postproduktionen är efterarbetet som putsar upp ditt material det lilla extra för en skarp och professionell produkt.
Oavsett om du ska producera tv-reklam, redigera och färgjustera inspelningar eller producera grafik och animeringar kan vi göra det åt dig. Vi har mer än 20 års erfarenhet av postproduktion av film och video och hanterar alla typer av format. Nedan är en bråkdel av de tjänster vi kan hjälpa dig med. Behöver du någon annan typ av tjänst inom efterbearbetning av film eller ljud - ring och prata med oss!


Videoredigering för film och video

Vi redigerar alla videoformat i både SD och HD. Våra studios är fullt utrustade för alla typer av postproduktion, och redigeringsarbetet sker först och främst i Final Cut Pro och Avid Adrenalin.
Vår personal består av erfarna klippare som kan garantera en kvalitativ slutprodukt. Men om du vill klippa ditt material själv, eller har en klippare som du föredrar att använda, kan du även hyra en av våra studios att arbeta i.


Compositing

Compositing kombinerar bilder från olika källor för att skapa en enhetlig bild. Vill du ändra dina daginspelningar till nattinspelningar? Behöver du förvandla en sommarinspelning så att den framstår som en regnig höstdag? Med hjälp av Shake och Combustion klarar vi all sorts compositing. Vi tar bort oönskade element, som logotyper och liknande, från dina inspelningar och lägger till nya detaljer för en naturlig känsla.


2D- och 3D-animering

Har du en idé för en ny design eller vill du förbättra en redan befintlig? Vi producerar både 2D- och 3D-grafik och animering och kan animera vad som helst. Många års erfarenhet av gränssnittdesign och tv-grafik har gjort oss riktigt vassa på området.


Color grading

Det här steget i postproduktionen gör det möjligt att ge din film en större visuell identitet. Du kan stärka eller tona ner färger i specifika scener, eller ge hela produktionen ett genomgående färgtema.
Vill du öka färgmättnaden och kontrasten i grå och tråkiga inspelningar? Och skapa ett sammanhängande utseende mellan olika inspelningar? Med färgkorrigering blir dina bilder djupare och mer dramatiska. Det är i detaljerna det märks.


Videorestaurering

En dålig inspelningen kan verka omöjlig att använda, men i postproduktion går det att rädda mer än du tror. Vill du ta bort oönskade element från bilden? Till exempel repor, smuts, damm, filmkorn och brus? Vi stabiliserar vi en suddig, otydlig eller skakig inspelning och förbättrar bilden med hjälp av en serie filter – utan att skapa nya fel.

Dicentia i Sverige.

Stockholm

Isafjordsgatan 32B
Box 8
SE-164 93 Kista
Sweden

Telefon vxl: 08-4772000

E-mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.