worldfemdom.org bondage-me.cc

DVD produktion

Dicentia erbjuder professionell DVD och Blu-ray produktion med snabba leveranstider. Vi hanterar kopiering och pressning av skivor med tryck i omfattningar från 500 enheter till en miljon – helt enkelt så många exemplar du behöver.

Men DVD och Blu-ray produktion handlar inte bara om att pressa skivor. En professionell produkt behöver också vara snygg, funktionell och väl paketerad. Vi på Dicentia erbjuder också tjänster inom omslagsdesign och kan hjälpa dig bygga en snygg presentation med interaktiva menyer – allt för att få din produkt att glänsa.

Vi skräddarsyr en process som är designad efter dina behov; allt för att garantera en optimal slutprodukt. Kontakta oss så presenterar vi hela vårt sortiment av produkter och tjänster för DVD & Blu-ray-produktion.

Vi sköter hela produktionen av DVD och Blu-ray material

Dicentia kan erbjuda en fullservicelösning för hela din DVD- & Blu-ray-produktion. Vår grafiska avdelning hjälper dig ta fram trycksaker och vår studio kan redigera ditt videomaterial och bygga en snygg presentation med interaktiva menyer. Med den höga kapaciteten och kvaliteten i formatet får du en proffsigt tillverkad produkt som sticker ut på marknaden.

"Vår strategiska partner är Sony DADC, som både varit med och utvecklat formatet och är marknadsledande i världen inom produktion av Blu-Ray."

Producera Blu-ray – Ett format för kvalitetsälskaren

Blu-ray är arvtagaren till DVD:n med en kraftig marknadstillväxt. Under 2012 ökade försäljningen av Blu-Ray-filmer med 29% , med strax under 2 miljoner sålda enheter i Sverige. Denna ökning märks också av i en hög efterfrågan på Blu-ray-produktion.

?

Blu-ray det format som erbjuder mest utrymme för fysisk lagring av digital media. Det finns i två olika utföranden: enkellager med 25 GB lagringskapacitet, och dubbellager med 50 GB. Det är alltså tillräckligt med plats för att hålla 9 timmar HD video, eller 23 timmar SD video, på en enda skiva!

Kontakta oss för att veta mer om hur vi kan hjälpa dig med din DVD- & Blu-ray-produktion.

Dicentia i Sverige.

Stockholm

Isafjordsgatan 32B
Box 8
SE-164 93 Kista
Sweden

Telefon vxl: 08-4772000

E-mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.