worldfemdom.org bondage-me.cc

Dicentia hanterar hela produktionen av din DVD eller Blu-ray. Vi tar hand om pressning och förpackning, och levererar sedan den färdiga produkten direkt till din dörr.

Vi justerar hela processen enligt dina behov och hanterar beställningar oavsett omfång.

Kontakta oss idag för en smidig och prisvärd helhetslösning för din produktion.

 

DVD & Blu-ray tillverkning hos dicentia – en komplett lösning

Dicentia och vår partner Sony DADC kan erbjuda kvalitet, kapacitet och leveranssäkerhet utan motstycke. Detta i kombination med vår egen grafiska avdelning som hjälper dig att ta fram trycksaker som omslag, förpackning och tryck direkt på DVD-skivan. Vår studio kan både bygga DVD-menyer och redigera ditt videomaterial. För dig som vill erbjuda dina kunder en nedladdningsbar kopia av din produktion, till smartphone och surplatta, rekommenderar vi att du tar en titt på vår tjänst D:Copy.

Vi erbjuder helt enkelt en fullservicelösning utan jämförelse - oavsett om du vill ha 500 eller 1 miljon exemplar.

 

Ett universellt format

DVD är en förkortning av Digital Versatile Disc; för det är just det den är, mångsidig. Det är idag den vanligaste mediabäraren för film och video, men även för applikationer som kräver stort discutrymme. Formatet används över hela världen till att lagra film, bilder, musik, mjukvara, helt enkelt alla typer av digitalt material.

I den svenska detaljhandeln såldes förra året nästan 16 miljoner DVD-enheter . Det innebär att DVD formatet är ett av de mest lättillgängliga lagringsalternativen du kan välja. Och vi kan ta hand om all DVD-pressning du behöver.

Dicentia i Sverige.

Stockholm

Torshamnsgatan 39
Box 8
SE-164 93 Kista
Sweden

Telefon vxl: 08-4772000

E-mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Göteborg

Kyrkogatan 4
SE-411 15 Göteborg
Sweden

Tel: 031-7425900
Fax: 031-583137

E-mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Dicentia i Norden.Våra kontor finns i Sverige, Norge och Danmark. Så var du än befinner dig i norden så har vi personal på plats som kan hjälpa dig.

Hitta oss nära dig!