worldfemdom.org bondage-me.cc

Vad är Dicentia?

about

 Dicentia är ett fullservice företag som hjälper filmbolag, skivbolag, förlag och andra rättighetsinnehavare med att maximera värdet av deras innehåll. Vi utgör länken mellan producenter och konsumenter av digital media.

Vad arbetar Dicentia med?

Dicentia arbetar med både fysisk och digital distribution av film, musik, spel och ljudböcker och löser alla led i värdekedjan för "Content to market".


Vilka mediaplattformar erbjuder Dicentia?

Vi erbjuder fysiska och digitala mediaplattformar och hjälper våra kunder med att öka värdet på deras innehåll genom mixen av produktion, replikering, promation, distribution och försäljning av DVD, Blu-ray, CD, CD-ROM, Mobil, Online och merchandise.

Vad är Dicentias uppgift?

Dicentia främsta uppgift är att hjälpa rättighetsinnehavare med att få ut maximalt värde av deras innehåll och rättgheter, på kortast möjliga tid medan innehållet är aktuellt och efterfrågan finns.

Historik

Dicentia har varit verksam i branschen i mer än 30 år. Dicentia bildades genom en samgående av de två största aktörerna på den nordiska marknaden DCM och SDC. Nordstjernen AS är sedan 2009 majoritetsägare.

 

 

 

Dicentia i Sverige.

Stockholm

Isafjordsgatan 32B
Box 8
SE-164 93 Kista
Sweden

Telefon vxl: 08-4772000

E-mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.