worldfemdom.org bondage-me.cc

Grafisk design för CD, DVD & Blu-ray

Dicentias grafiska avdelning består av skickliga grafiker som kan hitta rätt design till din produkt. Vi kan utveckla ett passande koncept representerar kärnan i ditt material. Eller om du redan har en idé kan vi tillverka ett omslag utifrån den, som garanterat lever upp till dina förväntningar.

Kontakta oss så kan vi presentera allt vi har att erbjuda inom grafisk design och omslag.

Lång erfarenhet av att designa omslag för CD, DVD och Blu-ray

Vi har framgångsrikt formgett hundratals konvolut, inlays, booklets och annat tryckt material i mer än två decennium. Hos oss får du allt stöd du behöver för att hitta den vinnande designen för just din produkt.
Vi ser till att dina önskemål och förväntningar uppfylls i det grafiska arbetet och hjälper dig också att hitta rätt förpackningstyp. Vi har allt från de enklaste standardförpackningarna till påkostade specialförpackningar med exklusiva materialval och utformningar.

Ett bra omslag hjälper dig till en bättre produkt

Om vi skulle peka på en enskild faktor som påverkar försäljningsresultatet mer än något annat så är det utformning av förpackning, POS material och designen på omslaget. Undersökningar har visat att runt 50% av konsumenterna väljer produkt efter förpackningens utformning.
Omslaget är ofta den första kontakten som sker mellan produkt och konsument. Det är här som det första intresset kan väckas, men det är också en källa för bestående värde för kunden. Ett väl designat omslag fungerar som en visuell representation av innehållet och belyser dess största kvaliteter i en enda bild. Omslagsdesign är med andra ord något man bör ta på största allvar.

Dicentia i Sverige.

Stockholm

Isafjordsgatan 32B
Box 8
SE-164 93 Kista
Sweden

Telefon vxl: 08-4772000

E-mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.